30 Haziran 2012 Cumartesi

Dikkat bu post yanınızdaki beyler için hazırlanmıştır !

Eğer benim bayan takipçilerimdenseniz gerek eşlerinizin, gerek sevgililerinizin, bu postu okuması dikkate alması gerekiyor sanırım hanımlar. :)

Eğer beni bu postu yapmam için zorlayan, çevremdeki erkek arkadaşlarımdan veya erkek takipçilerimdenseniz okumaya devam beyler. :)
Uyarı: Bu post bittiğinde fark ettim ki her ne kadar genelde bu yılın trendleri bulunsa da ben bu postu kendi zevkime göre ayarlamışım :)
Şimdi güzel bir iddia atıyorum ortaya erkekler için stil sahibi olmak daha kolay. Yani kadınların gidip bir orduya yetecek kadar kıyafet alması gerekebilir, ama sizin için öyle değil beyler belli başlı ipuçlarıyla acayip havalı olabilirsiniz :)) Ben de düşündüm taşındım erkekleri 1-0 öne geçiren şeyler neler diye ve 10 tane buldum ^^
1-Deri Ceket
Özellikle benim gibi grunge hastası biri için erkekte olmazsa olmaz şey deri cekettir. Doğru seçilmiş deri ceketler sıradan kıyafetinize hava katabilir ve sizi çok dikkat çekici yapabilir.



2-Yelekler
Her ne kadar yelekler bu sezon moda diyemesek de doğru yerlerde doğru şekilde giyildiğinde yukarıdaki gibi çok yakışıklı olabiliyorsunuz :))



3-Her zaman bulundurun "kareli gömlek"
Bu gömlekler hiiiç ama hiç eskimeyecek ben size söyleyeyim ^^


4-Gömleklerin yakalarını ilikleyin ve kolları kıvırın
İşte sizi çok havalı yapacak bir şey bu trendi uygulayıp, kötü gözükme ihtimaliniz gerçekten çok az.


5-Çanta !
Evet çanta takın, emin olun hiçbir kız arka cebinizdeki potluktan ve sürekli elinizde taşımakta olduğunuz şeylerden hoşlanmıyor.


6-Atkı, Snood
Artık şu "erkekler hasta olmaz kalın giyinmez"  klişelerini bırakıp biraz atkı ve snood takın ^^


7-Şort
Emin olun bazı güzel (!) bu kısım önemli, "güzel, trend, ve vücudunuza uygun" şortlar size de çok yakışıyor.

8-Sneakers
Her ne kadar düşmanınız olmasak da ilk baktığımız şeylerden birisi ayakkabılarınız beyler, ayakkabılarınızı güzel seçin :)


9-Şapka
Siz de sadece güneşi gördüğünüz için şapka takmaktan bıkmadınız mı ? Hem size şunu söylemeden geçemiyorum şapkalı erkekler, diğerlerine oranla %72 daha çok dikkatimizi çekiyormuş, ben söylemiyorum İsviçreli bilim adamları söylüyor :)


10-Papyon ^^
Evet, her ne kadar bazı erkekler sadece smokin veya takım elbiseyle giyilmesi gerektiğini düşünse bile ben bu düşünceye yorum bile getiremiyor papyonları takın dedik mi takın beyler diyorum.

Sevgiler, Yeş

2 yorum:

  1. cool blog! wanna follow each other?

    YanıtlaSil
  2. He looks so great and your blog is amazing! :)


    http://cheesypeasy.blogspot.de/

    YanıtlaSil