16 Temmuz 2012 Pazartesi

Vivienne Model Olursa ?



Vivienne Westwoodu çok severim belki bilirsiniz, kendisi , Interview Magazine için Craig McDean tarafından fotoğraflanmış. Ben bayıldım bakalım siz de sevecek misiniz?

15 Temmuz 2012 Pazar

Saçlarım ipek gibiiiii

Saçlarım saçlarım güzel saçlarım, kendin ile ilgili neye en çok önemi veriyorsun deseler saçlarım derim. Saçlarıma bakım yapmayı, şekillendirmeyi, taramayı örmeyi saçlarımla ilgili her şeyi çok seviyorum. Ve açıkçası bakım yaparken ne kadar doğal ürün o kadar güzel saçlar diye de bir iddiam var belki de hala kendime en uygun saç bakım setini bulamadığım için olabilir Bu hafta hep bakımdan gittim hepimiz güzel olalım diye :))

14 Temmuz 2012 Cumartesi

Ayaklar Foraaaaa


 
Bakım önerilerime malum sandaletlerin terliklerin ayaktan çıkmadığı günlerdeyiz ayak bakımı ile devam edeyim dedim ve sistemi bozmayarak yine 3 bölüme ayırdım. Ayak bakımı ellerden daha zor ama daha uzun vadeli olduğu için bu önerileri ihtiyaçlarınıza göre planlayabilirsiniz, ben kendi programıma göre anlatacağım.

9 Temmuz 2012 Pazartesi

El elden güzeldir :)



Çevremdekiler hep sorar el bakımını nasıl yapıyorsun, ellerin çok güzel diye. Açıkçası çok bakıma ihtiyaç duymadıkları için kışın neredeyse hiç yapamadığım el ve ayak bakımını yazın en önemli işi ilan ediyor saatler harcıyorum. Kendi yöntemlerimi size anlatmaya karar verdim o yüzden.