29 Kasım 2012 Perşembe

Deri ceket nasıl ve ne ile giyilir?


(Leather Jacket : Klavers Van Engelen )

Malum havalar soğuk, trenchcoatlardan , bootielerden bahsetmiştik şimdi sıra deri ceketlerde. Deri ceket nasıl giyilir ne ile giyilir diye araştırdım ilhamlık fotoğraflar buldum.

24 Kasım 2012 Cumartesi

Bootie nasıl giyilir?


Bu hafta "nasıl giyilir" sorusuyla birkaç post hazırlamak istedim. Madem sonbahar bitti, kışa giriyoruz, zaten herkes botları çizmeleri tamamlayıp giymeye başladı. Peki binbir çeşit kışlık seçeneklerden bootie, nasıl giyilir ne ile giyilir? Biraz anlatmalı dedim. En güzel kombinleri ve bootieleri toparlayıp getirdim ben de :)

18 Kasım 2012 Pazar

Trenchcoat

Uzun zamandır aklımda olan bir yazı ile geldim size. Dedim ki evet trençkotlar güzel, yakışana da yakışıyor hani, ama herkes aynı tarzı aynı kombinlerle giymesin diyordum. E ben de ne yaptım dedim ki ben birkaç güzel farklı tarzda kombinlenmiş, farklı trençkotlar bulayım; ünlüler üzerinden örnek vereyim ve bunları bulduum.

14 Kasım 2012 Çarşamba

Desenler

Bugün nedense desenlerle ilgili güzel bir post hazırlamak istedim ve ben de en sevdiğim birkaç desen nasıl kullanılmış bi sürü fotoğraf buldum umarım beğenir ilham alırsınız ^^