31 Ağustos 2013 Cumartesi

Jack Vettriano



Yakın dostlarım, resim konuştuğum herkes Jack Vettriano'ya olayan sadık hayranlığımı bilir. Kendisi İskoçyalı olup, 21. yüzyılın çağdaş sanat ressamlarından. Ünlenip, duyulması ise bence Singing Butler adlı eserinin 2004 yılında 12 yıl bekledikten sonra 744.500 pounda satılması sırasında.

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Bu sonbahar - kış sezonunda mutlaka edinmemiz gerekenler vol.1 OVERSIZED JACKETS


Geçen sezonda bolca gördüğümüz Oversized ceketler bu senenin ilk yarısı da bizi yalnız bırakmıyor. Bu tarz kabanları giyerken dikkat etmemiz gereken bazı kurallar var olduğumuzdan iri, kilolu gözükmemek için. Bu birkaç ipucunu bildikten sonra kullanması zor bir ürün değil aksine hemen hemen tüm giysilerinizle kombinleyebileceğiniz seçenekler mevcut.

25 Ağustos 2013 Pazar

Rihanna For River Island


Rihanna'nın Instagram hesabını izleyenler bilir, son bir haftadır kendisini Rihanna for River Island koleksiyonu içinde süzülürken gördük. Koleksiyonda kamuflajdan, otantik esintilere kadar değişik desenler gördüm. Ama bence koleksiyonun asıl teması asi ve seksi, tıpkı Rihanna'nın duruşu gibi.

Modası asla geçmeyecek tek şey; Jean!




" Kotİngilizce'deki Denim kelimesinin Türkçe'deki karşılığı olarak kullanılır. Sözlük anlamı: "Giysi yapılan bir tür mavi, kaba pamuklu kumaş, blucin" dir. ". diye açıklamış sevgili Wikipedia Jean'i.