29 Eylül 2013 Pazar

Bu sonbahar - kış sezonunda mutlaka edinmemiz gerekenler vol.5 BERE



Şimdilik serinin sonuncusu olduğunu düşündüğüm bu post  için uygun olan seçenek berelerdi bence, tabi ki trend olan çok fazla şey var ama bereler bu sene gerçekten çok ama çok ön planda.

Bu sonbahar - kış sezonunda mutlaka edinmemiz gerekenler vol.4 DERİ



Bu serinin de sonlarına geliyoruz yavaştan :) Şimdii gelelim deri mevzusuna, deri dediğimizde aklımıza gelen şey ayakkabı, çanta, ceket değil artık iki yıldır deriyi her yerde görüyoruz; şortlarda, eteklerde, pantolonlarda bazen gömleklerde bile.

25 Eylül 2013 Çarşamba

Bu sonbahar - kış sezonunda mutlaka edinmemiz gerekenler vol.3 OXBLOOD



İşte hangi üründe aksesuarda görürsem göreyim beni şu surat ifadesine sokan renk :)

Duyduk duymadık demeyin Nimo yine yakıyor :))



Nimocuğum yine mükemmel bir yarışmayla karşıladı beni bugün sosyal medyada, Dermomarket ile bir sürü hediye paketi hazırladığı için kazanma olasılığımız çoook yüksek :)  Buradan yarışma şartlarını görebilirsiniz. 4 paket de o kadar güzel ki hangisi çıksa insan mutluluktan ölür :) Benim blogger dendiğinde aklıma gelen tek isim olduğundan Nimocuğumun bu etkinliğine katılmanızı öneriyorummm :)


5 Eylül 2013 Perşembe

Bu sonbahar - kış sezonunda mutlaka edinmemiz gerekenler vol.2 EKOSE



Ekose bir kızı hanım hanımcık da gösterir, bir rock yıldızı gibi de. Bu kış ise ikisi de moda. Bu yazımda ekose nasıl giyilir onu anlatacak olsam da bu kışın başka bir trendi olan "grunge" da ilerdeki sonbahar kış postlarımda yerini alacak. Ekose ara ara kullanılsa da en son 90larda aşırı furyası olan bir desendi sanırım, özellikle puantiyelere ve çizgililere göre hep geride kalmıştı. Ama bu sezon ekose her yerde, her şekilde.