14 Ağustos 2014 Perşembe

Her Tarza Göre Maxi Etek Giyme Rehberi


Yazın herkesin mutlaka bir kez dahi olsa giydiği bir şey var ; UZUN ETEK. Rock chic diyebileceğimiz görüntüyü, hanım hanımcık, vintage hepsini tamamlayan bu parçayı hangi tarzda hangi şekilde kombinlemeleyiz sorusu üzerine bu postu hazırlıyorum. DİKKAT BU POST YÜKSEK ORANDA STİL ve TREND İÇERİR. Uzun etek gerek fırıl fırıl uçuşmasıyla gerek ince ve hafif olmasıyla yazın vazgeçilmezlerinden fakat kombinlemesi kolay gözüken ama ince iş isteyen bir parça, boyunuza göre renk ve model seçmelisiniz mesela. Her modelin kendinize yakışmayacağını kabullenmelisiniz başta, tarzınızla ve vücudunuzla bütünleşen ürünü bulduktan sonra da kombinlemelisiniz.

3 Ağustos 2014 Pazar

Gratis Alısverisiii :)


İndirim sabahı Gratistr'nin cep telefonuma yolladığı mesaj ve Cemre'ciğimin beni arayıp Yeşim hemen kalk indirim varmış gratistee diye aramasıyla uyandımm :) Tabi koştum İzmir, Hatay caddesindeki Gratisee, İzmir'deki en iyi Gratis diyebilirim çünkü çok ama çok ilgililer hem de ürünler hemencecik bitmiyorrr :))

2 Ağustos 2014 Cumartesi

Bu yaz ne giymeliiiii


Bence bu yaz dünyanın görüp görebileceği en festival havasındaki yaz, mint yeşilleri, pembeler, geometrik desenlerden çiçek desenlerine, omuzların ön plana çıkması aynı zamanda bohemin ve yumuşatılmış, grunge ve rock izlerine kadar her şey var. Crop toplardan, transparanlara, bol pantolonlardan, kabarık eteklere kadar uzanan güzel bir inspiration list hazırladım hepimiz için.