25 Aralık 2014 Perşembe

Yılbası Gecesi Önerileri Vol.1 Kıyafet II

Geçen postumda (tık tık) evde geçirecek herkes için özel bir galeri olurmuştum pijamasından süslüsüne kadar bugün de dışarıda eğlenecek herkes için gelsin bu post ^^ Her tarza uygun şık rahat kombinler için buyrun :)












Hepinizi çok öptüm ^^


Kaynak;Lookbook

19 Aralık 2014 Cuma

Yılbaşı Gecesi Önerileri Vol.1 Kıyafet


Herhalde hepimiz için o gecenin en önemli kısımlarından biri kostüm. İster evde ister dışarıda, ister arkadaşınızın ev partisinde kutlayın her duruma yine de özenle hazırlanılması gerektiğini savunan biriyim. Yılda bir kere oluyor canım çok mu ? :) Şimdi yazıma hafiften yüksek şıklığa doğru giden bir tempo vereyim dedim ve evde kutlayacak olanlarla başlamaya karar verdim. Bu postta sadece evde geçirecekler için küçük fikirler olacak yarın da dışarıda kutlayanlar için bir tane yapacağımm

14 Aralık 2014 Pazar

BABY IT'S COLD OUTSIDE :) Yılbaşı Gecesi Önerileri



Sizi de yılbaşına yaklaştıkça heyecan sarar mı bilmem fakat ben daha 17 gün olmasına rağmen hazırlık telaşlarına girdim. İş yerindeki yılbaşı ağacını süsleyip değişik süsler hazırlamak duradursun, ufak yurt odamıza bile bir ağaç ayarlayıp süsledim. Pinterest'ten güzel parti konsept fikirleri çaldım, dosyalar yaptım tam anlamıyla hazır sayılırım. Sadece yakın çevreme alınacak, yapılacak hediyeler kaldı. Yılbaşına kadar ara ara hazırlayacağım bu post serisi ile tepeden tırnağa yılbaşı kostümü, makyajı fikirleri olacak, hediyelerle ilgili bir post (bol diy projeli) ve o özel gece için partimizde gerekli olan her şey için fikir sahibi olabiliriz diye düşünüyorum.