30 Haziran 2012 Cumartesi

Dikkat bu post yanınızdaki beyler için hazırlanmıştır !

Eğer benim bayan takipçilerimdenseniz gerek eşlerinizin, gerek sevgililerinizin, bu postu okuması dikkate alması gerekiyor sanırım hanımlar. :)

Eğer beni bu postu yapmam için zorlayan, çevremdeki erkek arkadaşlarımdan veya erkek takipçilerimdenseniz okumaya devam beyler. :)
Uyarı: Bu post bittiğinde fark ettim ki her ne kadar genelde bu yılın trendleri bulunsa da ben bu postu kendi zevkime göre ayarlamışım :)

Studio Rain'den sevgiler getirdim ^^



Uzun zamandır yapmak istediğim bu postu sonunda yapıyorum ve size hayallerimde markayı, tasarımcıları, vizyonu anlatıyorum ; Studio Rain

22 Haziran 2012 Cuma

Dikkat: bu elbiselerle gelinden bile şık olabilirsiniz !



Düğün sezonu geldi aşıklar çoştu, neredeyse her hafta gitmeniz gereken bir düğün var ve siz neyi nerede giyeceğinizi şaşırmış durumdasınız. Sizin için bu birbirinden güzel elbiseleri topladım ve sunuyorum. Özel günlerde giyeceğiniz elbiseleri seçmeden önce herkes bir göz atsın derim :))

20 Haziran 2012 Çarşamba

Bu yaz bu 10 trend ürünle dolapları dolduruyoruzzzzz ! :)


Bu yaz öyle 10 trend var ki onlarsız asla bu yaz geçirilmez. E ben de dedim toplayalım bir liste yapalım hemen alalım ^^

15 Haziran 2012 Cuma

Bu yaz saçlar toplu ^^



Bu yaz saçlarımı zaten hiç açamayacağım bir sıcak hava ile geçiyor, duydum ki bu yaz saçlar toplanacakmış. Yani hem serin hem trend bir şey olacak, e ben zaten toplu saç hastasıyım ne seçenekler var bakmalı, araştırmalı, sunmalı dedim kızlar modeller için buyurun :)


Lanvin ; Birds of Paradise

Geçen ay hazırlanan bu vitrinlerle Lanvin dekorlarında kullandığı şeyle beni kalbimden vurdu ; Feather !
Bu aralar hem aksesuarlarda hem giysilerde hem de ayakkabılarda gördüğümüz kuş tüyleri benim de dolabıma, ayağıma, hatta duvarlarıma bile geldi :) Lanvin'in yeni vitrinlerini de görünce sizinle paylaşmak istedim.

12 Haziran 2012 Salı

Ayağınızda ne varsa ilk onu okuyun hanımlarr :)





















Kızlar size desem ki ayakkabılarımız bizi ele veriyor, biz neysek onu söylüyor tepkiniz ne olurdu ?
Açıkçası ben çok korkmazdım, maşallah her modeli severek giyiyorum tabi ki benim de var bir gözüm gibi baktıklarım hep onlardan almak istediklerim ve o da beni anlatıyor :) Sizin içinizde ne var bir de ayakkabılarınızdan dinleyelim isterseniz :)