12 Haziran 2012 Salı

Ayağınızda ne varsa ilk onu okuyun hanımlarr :)





















Kızlar size desem ki ayakkabılarımız bizi ele veriyor, biz neysek onu söylüyor tepkiniz ne olurdu ?
Açıkçası ben çok korkmazdım, maşallah her modeli severek giyiyorum tabi ki benim de var bir gözüm gibi baktıklarım hep onlardan almak istediklerim ve o da beni anlatıyor :) Sizin içinizde ne var bir de ayakkabılarınızdan dinleyelim isterseniz :)


Gerek Converse gerek Nike Dunk olsun spor ayakkabılar hep benim diyenler.


Siz bir kere kızların en yaratıcı olanlarındansınız. Girişkensiniz ve rahatınıza düşkünsünüz. Seyahatllere oradan oraya koşmalara eğlencelere bayılıyor, monoton hayatı sevmiyor her maceraya atlamak istiyorsunuz. Etrafınızda sevmediğiniz insanları istemiyor, etrafınızda olanların sizi hep sevmesini saygı göstermesini istiyorsunuz. Saygı sizin için o kadar önemli ki sevgiden önce saygı kriterini koyuyorsunuz önünüze.







Stilettolarım ve ben bir fidanın güller açan dalıyız diyenler.



Dikkat çekmek sizin sözlük anlamınız hanımlar. Herkes sizi şımarık, havalı ve kaprisli görse bile önemli olan amaç deyip amacınıza emin adımlarla ve mükemmel topuk sesleriyle yürüyorsunuz ve her zaman istediğinizi elde ediyorsunuz. Gücünüzden, güzelliğinizden, çekiciliğinizden eminsiniz. Kısacası " You're sexy and you know it !" :)) Ancak sizin bu güzelliğinizi çekemeyip "güzel ve çekici kız aptal olur " diyen insanlardan biraz şikayetçisiniz. Ve ben size bayılıyorum :))


Harley ve Davidson aslında benim büyük büyük dedelerimmiş diyenler.

İşte beni en çok şaşırtan hanımlar. Ben demiyorum kızlar araştırmalar söylüyor :) Siz biraz çekingenmişsiniz biraz içinize kapanıklık varmış sizde ama az bencil de değilmişsiniz hani :) Etrafınızdaki insanlar size çok yakın olsalar bile onlara güvenmez "kendi işimi kendim hallederim" diye naralar atarak işlerinizi hallediyorsunuz. Ama gelin görün ki en sosyal böceklerimiz bu hanımlar. Bazen asi ve dengesiz hareketleriniz olsa da bunu sizin içinizdeki "Rock Chick"e veriyor hoş görüyoruz ^^





Moda diye değil ayağımdan Loaferlarım hiç çıkmadı ki efendimmm diyenler.


İşte bayan ser veririm sır vermem :) İçinde ne fırtınalar, ne aşklar, ne nefretler geçse de belli etmiyor şuan ayağında Oxford veya Loafer olan hanımlarımız :) Bu çekingen hanımlarımız nedense iş amaca gelince eleştirileri, yorumları umursamadan sadece kendi hedeflerine odaklanıp onu gerçekleştirirler. Fakat çevrelerindeki insanları o kadar dikkatli ve titiz seçerler ki bu bazen itici olabilir. 





Boy kompleksim yok benim Flats, babet ayağımdan çıkmaz canlarım diyenler.


İşte benim gerçekten takdir ettiğim karşılarında saygıyla eğildiğimi söylemek istediğim kızlar ay ben ölüyorum babetlerle :) neyse tamam asıl konumuza dönelim :) Bu babetlerini ayaklarından çıkarmayan arkadaşlarımız tahmin edebileceğiniz gibi tatlı ve dost canlısıymış. Biraz sıkıcıymışsınız siz araştırmalara göre, aman kızmayın ben bilim adamlarının yalancısıyım. İçinizde asla bırakmadığınız bir çocuk varmış ve siz en çok modaya ve alışverişe düşkün arkadaşlarsınız aramızdaki :) Gülümsediğiniz görür gibiyim, Kibar ve düşünceli yapınız da sizi erkeklerin gözünde biraz daha romantik ve narin yapıyooor :)


Wedge wedge wedge, dolgu topuksuz aslaaaa diyenler.



İşte kendine güveni tam olan, şık ama bir o kadar da rahatına düşkün hanımların tercihi :) Dolgu Topuk !! Bu kızlar acayip sevgi dolu genelde sadeyi seven ayakkabısını dolgu seçen kızlarmış. Ama alışverişlerde tam bir kararsızlık abidesi bu hanımlar :( (yazar burada kendini görüp hüzünlere boğuluyor ) :)) Bir ilişkide güven olsun gerisi kolay diyerek kendilerini özetlerlermiş :))





7 yorum:

  1. merhgaba blogu yenı kesfettım ılk post ayakkabılar va saneım ben spor ayakkabı ve dolgu dısında hepsıyım nıhahhaha :) cok eglendım :) senı de beklerım :)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. bence bu post erkekler için olmuuuş :) İlk işim sokağa çıkıp ayakkabılara göre kişilik yorumu yapmak olcak hehe

    YanıtlaSil
  3. babet giyenler için söylenenler çok doğru :D çok tatlı ve dost canlısı değil miyiiimmm :D

    YanıtlaSil
  4. @begüm ahahah beni yazarken görecektin bir de, bi yandan üzülüyordum Harleyler için yazarken mesela :D

    @modafobik ahah di miiii ? hiç bu açıdan bakmamıştım ben -_- Artık flört aşamasında ayağıma ne giydiğime daha çok dikkat edicem :) Bildiğin sırf vermişiz :((

    @Ceyda ahahah aynı sen ceydacım babet demek dost demek dost demek sen demek gibi bir şeyler :)

    YanıtlaSil
  5. selam,
    bloğunu yeni keşfettim...harika postlar var...takipdeyimmm...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ben ilk kategoriye dahilim anlaşılan :)

    Bu arada benim gibi dilci ve yine benim gibi okuduğu alanla ilgilenmeyen bir blogger bulmak hoş oldu, başarıların artarak devam etsin hep :)

    YanıtlaSil