20 Haziran 2012 Çarşamba

Bu yaz bu 10 trend ürünle dolapları dolduruyoruzzzzz ! :)


Bu yaz öyle 10 trend var ki onlarsız asla bu yaz geçirilmez. E ben de dedim toplayalım bir liste yapalım hemen alalım ^^


Bu yaz aslında bence en dolu dolu gecen yazlardan bir tanesi, çok fazla trend var. Her tarzın her stilin belli başlı  trendleri var denebilir. Ama ben 10 tanesi seçip bu postu hazırladım. 10'larsız bu yaz geçmezz :))


 
1- Maxi Etek
Çoktan almış olduğunuzu düşündüğüm bu etekler çok çok çok moda bu yıl, yaz kış demeden her yerdeler çeşitleri olan bu maxi eteklerden uzun mu uzun renkli mi renkli bir tanesini edinmelisiniz.



2-Floral Desenler
Sizi daha ilkbahardan uyarmış olduğumu hatırlatmak istiyorum hanımlar. Her dolaba en az bir floral şart. Sokakta en çok tayt veya pantolon olarak tercih edildiğini görsem de benim tercihlerim büstiyer ve eteklerden yana.



3-Tulum
İşte bu yazın çok sevdiğim trendlerinden biri. Tulumlar benim için yaz demek. Çok seviyorum bu kombini kolay tulumları. Bir tane alın, zaten rahatlığını görünce devamı gelecek. Önerimse; renkli olması ^^



4-Aztec Desenleri
Aztec desenleri diye geçen bu etnik baskılar bu yaz gerçekten çok moda. Ben genelde giysilerde bu havayı çok seviyorum kuş tüyleri, baskılar, saçlarda örgüler.. Aztec desenleri her parçada güzel, ister  bol renklilerinden, ister örneğimdeki gibi siyah beyaz seçip kullanabilirsiniz :)



5-Kalın Topuk
Bu yaz stilettolarla bir türlü barışamayanlar için birinci güzellik kalın topuklar. Bu topuklarla hem güzel yürümek, hem şık, hem uzun olmak çooook kolay :))


 
6-Stripes
Çizgiler bu sene moda diyerek bir genelleme yapamam ama bu sene çizgili desenleri bambaşka desenlerle birleştirmek moda. Bu trendi her kombinde az az kullanabilirsiniz. Ayrıca ipucu ; Çizgileriniz ne kadar farklı olursa o kadar güzel olur :)


7-Neon
Neon renkli parçalar bu sene çok çok çok moda :) Her ne kadar ayakkabı ve giyside güzel dursa da benim tercihim çantalarda. Yalnız neonda dikkat etmemiz gereken kısım; çok fazla neon karıştırmayın ! :)



8-Wedges
Dolgu topuklaaaaarrr :) İşte ince topuklarla yıldızı barışmayanların süper kahramanı. Bu yaz moda diyebilirim ama tabi ki örnekteki gibi dikkat çekicilerinden ^^



9-Asimetrikler
Asimetrik Etekler, elbiseler, gömlekler de bu ilkbahar-yaz sezonunda mutlaka edinmemiz gerekenlerden bir tanesi, ayrıca vücudunuza göre uygun olanı almak için mutlaka ama mutlaka deneyinnn ^^



10-Tie Dye
Öncelikle tie dye da ne diyenleriniz için Tık tık , bu sene bu olay en çok jeanlerde olsa da her ne kadar çok beğensem de ben tie dye olayını tiril tiril gömleklerle seviyorum. DIY olarak da yapabileceğiniz bu kotlar bu sene her yerde :)

Sevgiler, 
yeş

4 yorum:

  1. Harika bir post olmuş Yeşimcim bende bayılıyorum tulumlara hemen birkaç tane daha almak lazım:)

    YanıtlaSil
  2. Hemen kontrol ettim 3 4 eksik onu keşfettim sonra tutumla rahat edemedigim alıma geldi...
    Artecek çok fav değil digerleri tamam dedim rahatladım çok basarili bı post ;))))



    Begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Yaz için super bit post olmus bu :)
    Artık izlemedeyim :))

    www.buketpoyraz.com

    YanıtlaSil
  4. Cogu tedarik edildi :) ben tulumlarımı diktim giyiyorum bile :)

    YanıtlaSil