5 Eylül 2013 Perşembe

Bu sonbahar - kış sezonunda mutlaka edinmemiz gerekenler vol.2 EKOSE



Ekose bir kızı hanım hanımcık da gösterir, bir rock yıldızı gibi de. Bu kış ise ikisi de moda. Bu yazımda ekose nasıl giyilir onu anlatacak olsam da bu kışın başka bir trendi olan "grunge" da ilerdeki sonbahar kış postlarımda yerini alacak. Ekose ara ara kullanılsa da en son 90larda aşırı furyası olan bir desendi sanırım, özellikle puantiyelere ve çizgililere göre hep geride kalmıştı. Ama bu sezon ekose her yerde, her şekilde.



Eğer ekosenin size ve tarzınıza uygun olup olmadığından emin değilseniz, küçük şeylerden başlayın, şal, şapka, çanta gibi.

Zaten halihazırda bu akımın öncülerinden olan ekose gömlekler bu kış da punk tarzı giyinenlerin imdadına koşacak.

Kırmızı ekose; giymesi en kolayıdır, hemen hemen her renkle kombinlenebilir, sebebi belki de ekose denince akla ilk gelen renge sahip olmasıdır.



Takım; ekoseyi takım olarak giymek kolaya kaçmak gibi görünebilir fakat en zorlarından biridir, desenin çok yoğun olması gözü yorabilir.

Uyumlu tek bir renk ile kullanmak, deseni hem öne çıkarır hem de risksiz bir seçim olur.


Örgülerle kullanmak da akıllıca bir seçim olur lakin ekosenin insanın aklına kış getirdiği aşikar. Bu kombinde tek sevmediğim şey ise eteğin peplum oluşu, keşke düz kesim olsaymış :(

Bu kombin çok hanım hanımcık olmasa da örnek verecek olursak, ekoseyi mini eteklerle giymek feminen bir görünüm kazandırırken, uzun çoraplar da seksi yanınızı ortaya çıkaracaktır.


Ta daa. Bu görüntüyü günün, yılın ekose görüntüsü seçmek istiyorum. Mükemmel takım, mükemmel desen, mükemmel vücut, mükemmel ayakkabı-çanta, mükemmel kombin. Bu mükemmel suit ise Zara.

Görüntükaynak:Lookbook

1 yorum:

  1. bu takımı ben de çok seviyorum taşıyan da iyi taşımış hani :)

    YanıtlaSil