15 Mart 2012 Perşembe

Maxi Etek nasıl giyilir ?

Bildiğiniz gibi maxi etekler uzun zamandır hayatımızda. Önceden "ayy ben hayatta giymem!!" diyenlerin bile bi maxi eteği var dolaplarında peki bu upuzuuuunnn etekler nasıl giyilir ? Nelerle giyilirr?

Şimdi açıkçası ben postallarla ya da booties ile maxi eteği çok seviyorum ama yine de genel olarak bahar ve yazın tercih edilen maxi etekler için iyi bir rehber olacağını düşündüğüm için bu postu hazırlıyorum canlarım.

En çok sevdiğim kullanım; Kısa üstler, yüksek beller


 Dikişsiz pile hastası olan biri olarak eteğin modelini, boyunu, rengini çok sevdim üstündeki kısa jean yelekle de çok iyi konbinlenmiş bence, bu boyda eteklere çok yakışan ayakkabılardan biri Oxfordla tamamlanmış.
Tam bir Pin-up chick, punk havası hastası olarak en sevdiğim kombin bu galiba, gerek deri ceketinin boyu, gerek üzerindeki metal detayları gerek onun içine giydiği yarım kesilmiş görünümlü çizgili atleti her anlamda çok güzel bir kombin!

Çok ama çok güzelsin,  üzerinde violet mavi belden bağlanmış, kalın askılı top, altında tülün ve yırtmacın çok güzel kullanıldığı bir maxi etek, ayağında ise bu aralar en çok sevdiğim tarzda siyah kalın topuk- kalın bant ayakkabılar ^^

Elegant Kullanımlar; Gömlek ve Maxi Etek 



Gömleğin rengi çok güzel ve siyahla çok iyi gitmemiş mi ? Eteğin upuuuuzun olması da çok hoş duruyor. Etek, şapka uyumunu sevdim yakın zamanda sarı gömlek almaya ant bile içtim kızlar :)

Gömlek çok çok güzel, gerek apoletleri gerek düğmeleri, gerek yakasının keskinliği bir de bunu yüksek bel şifon eteğin içine soktuk mu işte bu kadar mükemmel olur. Başta söylediğim gibi booties ile çok güzel olmuş.

Yine aynı kişiden başka bir kombin, çok sarı-siyah kombin göstersem de ben seviyorum kızlar :) Neyse kombine geri dönersek eteğin dikişsiz katları, yüksek beli, boyu ve rengi çok güzel. Bir de bu güzel altın rengi apoletler ile havasına hava katmış gömlek ile mükemmel bir kombin olmuş.

Yeş'in hayran kaldığı kullanımlar; Rengareeeennnkkkkk


Çok tatlısın, eteğinin, bodynin rengi çok tatlı ne denir ki her ne kadar ayakkabılarını sevmesem de çok beğendim ama bi kemer olsa çok daha hoş olurdu ama çok tatlı bu renklerrrrrr^^

Çok güzel bir kırmızı, çok güzel aksesuarlar, çok güzel saç. Ve çok sevdiğim bir trend, her ne kadar ben yapınca garip karşılansa da seviyorum bu yüzük parmağına farklı renk trendini :)

Ayakkabılara ne deseniz haklısınız, fotoğrafı kesip koyasım geldi o derece, ama o saç o kadar güzel kiiii. Hayır kızın saçı eteğiyle kombinlenmiş resmen çok güzel. İçindeki yeleğe ise çok çok çok puan ^^
 Burada bayılan kızlarımızı sakinliğe davet ediyorum ve istesek biz de yaparız yaa diye yumuşatmaya çalışıyorum ortamı eteğin de, bluzun de, deri ceketin de rengiyle iddialı ve sen bu kadar güzel gözükebiliyorsun vallaha maşallah :)) Kemeri ile çantasını da sevdim çoook 

Her ne kadar gözlüğü sevmemiş olsam da etek ile bluzun uyumu çok çok hoş, bluzun salaşlığını zaten beğendim e bir de postal giymiş bu kız daha ne olsun :)

Üzerindeki danteli çok kıskandım, kemerin ve clutch çantan çok ama çok uyumlu bu kombine. Bileziklerin çok güzel, bu postun amacı olan eteğin ise mükemmelliğe aday ^^

Peki Yeş nasıl giyerdi ?


Şimdi siyah ve gri ikilisinden vazgeçemediğim için sanırım benim kombinim bu olurdu, çantanın vintage havası, metal bilezikleri ve salaş görünümüyle sanırım benim seçeceğim ve giyeceğim kombin bu olurdu :))

12 yorum:

  1. Maxi etegin dantel ile ne kadar güzel görünebilecegini yeni fark ettim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil miii ben de bayıldım hatta çok kıskandım -_-

      Sil
  2. çok iyi bir post olmuş! :)

    http://sundaysmileblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. sondan üçüncü kombin harika ayrıca dantel ve maxi etek ikilisi de kombinin hakkını vermiş.

    YanıtlaSil
  4. hemen uzun etek almam lazım :) hepsi harika görünüyor çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yaz maksi eteksiz geçmeeeez :))

      Sil
    2. ben de bir uzun etek aldım kırmızı ve pileli hatta bordo sayılır ama neyle hangi renkle kombinlemeliyim bilmiyorum lacivert siyah beyaz ya da ne? yardıııım

      Sil
    3. Aksesuarların çok önemli ayakkabın çantan nasıl olacak? Takıların nasıl olacak hepsi önemli bordo benim çok sevdiğim bir renk soluk krem veya grilerle güzel olabilir, mint renkleri ile güzel kontrastlar elde edebilirsin :)

      Sil
  5. alternatif olarak
    www.pantolonetegim.com
    http://www.facebook.com/PantolonEtegim

    YanıtlaSil
  6. dantel dar ve upuzun bir etek aldım altına nasıl ayakkabı ve ustune neyle spor olur

    YanıtlaSil